Belföld

Sokkolóval fenyegetőzött a zsaroló, nem várt meglepetés érte a pénz átadásakor

police.hu
police.hu

Kommandósok segítségével fogták el a kunszentmártoni rendőrök azt a helyi lakost, aki megöléssel és családja bántalmazásával, valamint ingatlana felgyújtásával fenyegetett meg egy másik férfit, amennyiben nem ad neki több százezer forintot.

A bejelentést tevő kunszentmártoni lakos elmondta, hogy másnap már sokkolóval fenyegetőzött a házánál a zsaroló, aki kikényszerített tőle egy későbbi időpontra szóló találkozót, hogy majd azon egyeztetik az általa követelt 300 ezer forint átadásának részleteit. A találkára azonban már nem egyedül érkezett a megzsarolt férfi.

A kunszentmártoni rendőrök a Tisza MEKTO egységének közreműködésével egy áruház parkolójában csaptak le a 45 éves férfire a pénz átadásakor. A rendőrök az átvett készpénzt megtalálták a gyanúsított zsebében, lefoglalták és visszaadták a gazdájának.

Az eljárás során a nyomozók tudomására jutott, hogy a zsaroló férfi pár nappal korábban egy másik helyi lakost is minden előzmény nélkül megkeresett az otthonánál, őt robbantással fenyegette, de ebben az esetben pénzt nem követelt.

A zsarolással és zaklatással gyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik