Belföld

Kocsival ment idézésre a vezetéstől nyolcszor eltiltott sofőr

Kocsival tartott a rendőrségi kihallgatására egy 35 éves szabadszállási férfi. Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem tiltották volna már el több, mint fél tucatszor a vezetéstől. A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették a notórius bűnelkövetőt.

A 35 éves férfit december 7-én éjjel igazoltatták a rendőrök a kiskunsági városban. Azonnal kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, mert a környező járásbíróságok sorra eltiltották már a vezetéstől. A járőrök nem hittek a szemüknek, amikor megszámolták, hogy nyolc járművezetéstől eltiltás volt éppen hatályban ellene.

Az újabb jogsértés miatt ismét büntetőfeljelentést tettek ellene, az ügyet vizsgáló rendőrtiszt pedig beidézte keddre kihallgatásra. A gyanúsított mintha semmi sem történt volna korábban, kocsiba ült és elindult a kapitányságra, hogy eleget tegyen az idézésnek.

Pechjére a szolgálatban lévő egyenruhások megállították, majd rövid adategyeztetés után immár őrizetbe is vették. A nyomozók kezdeményezik a többrendbeli járművezetés eltiltás hatálya alatt is vezető férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik