Belföld

Menet közben akart kiugrani egy rettegő tinilány az exe kocsijából, agyba-főbe verte a férfi

Getty Images
Getty Images

Megöléssel fenyegette és agyba-főbe verte a volt párját egy szolnoki férfi. A Szolnoki Járási Ügyészség letartóztatást indítványozott a 19 éves férfival szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.

A férfi Szolnokon autózott pár nappal ezelőtt, amikor észrevette gyalogosan közlekedő volt élettárását. Amikor a nő mellé ért, megállt és ráparancsolt, hogy szálljon be a kocsiba, mert beszélni akar vele.

A nő attól tartott, hogy volt párja bántani fogja, ha ellenkezik, ezért beszállt a járműbe. Ekkor a gyanúsított elvette tőle a mobiltelefonját, majd elindult a kocsival. Út közben pedig azzal fenyegette, hogy meg fogja ölni, amiért elhagyta őt. A nő hiába kérlelte a férfit, hogy álljon meg és engedje kiszállni, ezért megpróbált kiugrani a mozgásban lévő gépkocsiból.

Ezt észlelve a gyanúsított belekapaszkodott a lány hajába és az arcát a műszerfalhoz nyomta, majd ököllel többször is fejen ütötte. Ezt követően megállt, kirángatta az autóból volt élettárását, és addig rugdosta, ütlegelte, amíg egy arra haladó autós meg nem zavarta cselekménye közben. Ekkor egy pillanatra felhagyott az exe bántalmazásával. A nő ezt kihasználva elfutott a helyszínről.

A járási ügyészség letartóztatást indítványozott a férfival szemben a bizonyítás megnehezítésének, és a tanúk befolyásolásának a veszélye miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró nyomkövetős bűnügyi felügyelet alá helyezte a férfit, valamint távoltatást rendelt el. Az ügyészség tudomásul vette a nyomozási bíró döntését, de a gyanúsított és védője fellebbezett, így az nem végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik