Belföld

Azt állítja a párját hasba szúró tatabányai férfi, hogy egy vastárgyra esett részegen a nő

Egészen elképesztő dolgot állított a vallomásában az az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított tatabányai férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy december közepén hasba szúrta az élettársát. B. Attila szerint nem szúrás, hanem egy sajnálatos baleset következtében szerezte a párja a sérüléseit.

A gyanúsított tagadja a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint a sértett ittas állapota miatt elesett és egy földön heverő vastárgyra ráesett, ez okozta neki a sérülést

– mondta az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

A gyanúsítás szerint B. Attila december 11-én összeszólalkozott az élettársával, majd hasba szúrta. A nő hasüregbe hatoló életveszélyes sérülést szenvedett, ezért életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

A férfi befolyásolta a megszúrt párját a vallomásának a megtétele előtt. Úgy tudjuk, hogy B. Attilához hasonlóan a sérült nő is balesetre hivatkozott korábban.

Mivel mindezek mellett a szökés, elrejtőzés veszélye is fennáll, ezért az ügyészség arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság további három hónappal hosszabbítsa meg a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik