Belföld

Pálinkát akart a nagymamáját karácsonykor megverő férfi

Letartóztatta a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája azt a 26 éves férfit, aki megverte a nagymamáját karácsonykor Pásztón.

A férfi december 26-án, dél körül, ittasan megjelent a 73 éves nagymamájánál. Amikor a nagymama rövid időre elhagyta a lakrészét, az unoka fel akarta kutatni a korábban otthagyott pálinkát, de az időközben visszaérkező asszony szóvá tette a keresés közbeni rendetlenséget.

Szóváltás alakult ki, amelynek során a férfi közölte a mamájával hogy „add elő a pálinkát, mert akkor megütlek”. A férfi ezt követően előbb arcon, majd kétszer fejen ütötte a nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A férfi többször volt már büntetve, különös visszaeső, korábban is követett el erőszakos bűncselekményt a nagymamája sérelmére, a mostani cselekményt az előző szabadságvesztés büntetéséből szabadulva, a feltételes szabadság tartama alatt követte el. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Pásztói Járási Ügyészség indítványával, és letartóztatta a pálinkára szomjazó férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik