Belföld

Kábító gyerekszeretet drogárus szülőkkel

ügyészség.hu
ügyészség.hu
A keceli család kiskorú gyermeke vette fel a rendelést a vevőktől.

A Kiskőrösi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt vádat emelt egy öttagú keceli család négy felnőtt tagja ellen. 2018-tól két évig az alkalmi munka mellett abból éltek, hogy az asszony börtönben ülő testvérének vevőkörét átvéve „bika” és „kristály” drogot árultak.

A szintetikus drogokat a családfő szerezte be, adagolta ki. Két nagykorú fiával 0,1-0,2 grammos csomagokat készítettek, amiket ezert forintért értékesítettek. Vevőik megrendeléseit a család kiskorú gyermeke fogadta, ő küldte a szállítás időpontjáról, módjáról is az értesítést. A család vevője volt több tizennyolc év alatti fiatal. A drogot a felnőtt férfiak vitték el, a lakásukon megjelenő vevők az asszonynak fizettek.

A rendőrök a család házában droggal szennyezett mérlegeket, az asszony ruházatában több millió forint készpénzt találtak, amit lefoglaltak. Az ügyészség a szülőket kiskorú veszélyeztetésével is vádolja. A letartóztatásban lévő vádlottak bűnösségéről a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik