Belföld

Életfogytiglant kértek az ismerősét halálra verő és kifosztó tatabányai férfire

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki 2019 májusában halálra vert egy hajléktalant, majd elvette a ruháit és a mobilját.

A Komárom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az elkövető már korábbról ismerte a hajléktalan, italozó életmódot folytató áldozatát, akivel többször is együtt italozott annak kertjében.

Az ominózus nap is megjelent a kertjében található bódéban. Ismeretlen okból bántalmazta az ittas állapotban lévő ismerősét, testszerte, több alkalommal kis, közepes és nagy erővel ököllel ütötte, rúgta fejét, rúgta, s megtaposta a nyakát és a mellkasát. Ezt követően elvette  a mobilját, majd még aznap este eladta.

Másnap hajnalban visszament az áldozata kertjébe, majd a bódéban a földön, holtan fekvő ismerősének elvette a ruháit is. A sértett a bántalmazást követően a helyszínen életét vesztette, halálát fulladás okozta.Az ügyészség életfogytig tartó fegyházat kért a különös visszaeső férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik