Belföld

Félholtra verte a párját a ballagási buli után, hét évet kapott

Hét év szabadságvesztésre és hét év közügyektől eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék azt az életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt ónodi férfit, aki félholtra verte az élettársát a ballagási buli után.

A férfi egy ónodi albérletben lakott az élettársával és annak az előző kapcsolatából született két kiskorú gyermekével. Három évvel ezelőtt azonban megromlott a kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt. Az ominózus napon ballagásra mentek, de a bálon összevesztek, ezért a nő egyedül hazament az albérletükbe, magára zárta az ajtót és lefeküdt aludni.

A később hazaérkező ittas férfi, mivel nem tudott bemenni, betörte a ház ajtaját, majd a szobában fekvő élettársát azonnal bántalmazni kezdte, lehúzta az ágyról és ököllel nekiesett.

A férfi a nyomozati szakban elismerte, hogy összeveszett a párjával a bálon, de tagadta, hogy bántalmazta volna. Állítása szerint haza sem ment aznap éjjel, és Tiszaújvárosban bulizott. A törvényszék hét év szabadságvesztésre ítélte a férfit.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a védő azonban felmentés és enyhítés iránt is fellebbezett. A vádlott nem volt jelen a tárgyaláson, így az ő jogorvoslati nyilatkozata egyelőre nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik