Belföld

Karácsony: Én ordítoztam a belügyminiszterrel

A Partizán vendége volt Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, ahol arról is beszélt, hogy a budapesti városházán és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél tartott házkutatások után saját bevallása szerint ordítozott a belügyminiszterrel.

Gulyás Márton kérdésére, hogy ha szerinte indokolatlanok voltak a házkutatások, akkor miért nem adtak ennek jobban hangot, azt mondta,

Hát elküldtük őket a büdös francba, Marci.

A főpolgármester szerint ezeket a pofonokat neki szánják, de mivel őt nem tudják úgy felépíteni, mintha korrupt lenne, Kiss Ambrust próbálják Bajnai Gordon emberének beállítani, mert ő kevésbé ismert.

Karácsony azt mondta, hogy ordított Pintér Sándorral, bár ő nem egy ordítozós típus, tízévente egyszer csinálja, de most megtörtént.

Szerinte, ha igazak az információi, hogy ezeket a házkutatásokat azok a bizonyítékok tették indokolttá, amelyeket már ismernek, akkor ez egy óriási politikai határátlépés, mert ezek nyilvánvalóan nem alapoznak meg házkutatásokat.

Karácsony szerint a valódi probléma az, hogy a kormányközeli lapok előbb írták meg a házkutatásokat, mint hogy a rendőrök megjelentek volna, ezért ez az ügy a nyilvánosságnak van szánva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik