Belföld

Vallomást tett a rendőrnő, aki azt állítja, hogy elkábították és megerőszakolták a kollégái

Vallomást tett a nyomozó ügyészségen az az őrmester, aki azt állítja, hogy néhány héttel ezelőtt, a határon töltött szolgálat idején két kollégája elkábította, megerőszakolta és le is videózta őt egy panzióban. A rendőrnő a Blikknek azt mondta, hogy még a szüzességét is a meggyalázói vették el.

Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor az ügyben.

Alaposan kikérdezett az ügyésznő, mindent elmondatott velem többször is. Indítványoztam az érintett kollégáim meghallgatását azzal a volt munkatársammal együtt, aki jelezte nekem, hogy a megerőszakolásomról készített felvételt több embernek is megküldték

– nyilatkozta a Blikknek az őrmester a vallomása után.

Kapcsolódó
Blikk: Egy rendőrnő szerint kollégái megerőszakolták
Az őrmester feljelentést tett. Az ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

A nő elmondta, hogy a hét és fél órás meghallgatása során indítványozta a biztonsági kamerák felvételeinek a kikérését, és engedélyt adott az orvosi papírjai bekérésére is. Azt mondja, mind a mai napig hihetetlen a számára az, ami történt.

“Megbíztam a kollégáimban, az életben nem gondoltam volna, hogy ezt megteszik velem. Bízom abban, hogy minden kiderül. A sajtóhoz is azért fordultam, hogy ne söpörhessék a szőnyeg alá a velem történteket” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik