Belföld

Több nőt is földre tepert egy veresegyházi férfi, hogy elégítsék ki orálisan, hat és fél évet kértek rá

Vádat emelt a Gödöllői Járási Ügyészség azzal a Veresegyházánál lakó huszonéves férfi ellen, aki egy éven belül három nővel erőszakoskodott.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy hat év hat hónap fegyházat kértek a férfire arra az esetre, ha az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyalás jogáról.

Hozzátette, a férfi tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban, és azt állította, hogy nem is járt akkor a helyszíneken.

A férfi egy internetes közösségi oldalon ismerkedett meg két nővel az áldozatai közül. Az elsővel 2019 augusztus végén találkozott Veresegyházán, majd együtt sétáltak a Tó fürdőhöz az egyik stégre.

Itt a férfi szexuálisan akart közeledni a nőhöz, aki ezt elutasította és megpróbált elmenni. Ekkor azonban az elkövető a földre teperte, rátérdelt a mellkasára és felszólította, hogy őt orálisan elégítse ki. A megrémült nő úgy próbált időt nyerni, hogy azt mondta neki, hogy ebben a testhelyzetben azt nem tudja megtenni.

Ekkor a férfi megengedte neki, hogy felálljon, de továbbra is tartotta őt. Ezt követően megfenyegette, hogy megveri, ha nem elégíti ki őt kézzel. Ezt a nő a fenyegetés és a testi kényszer hatására kénytelen volt megtenni. Azután a nő kihasználva az elkövető figyelmetlenségét, hozzávágott egy keze ügyébe kerülő műanyag palackot, s elmenekült a helyszínről. 

A második áldozatával Erdőkertesen találkozott a közösségi oldalon megbeszélt randevú során. Séta közben egy félreeső helyre vezette, majd erővel magához rántotta, haját megragadta és felszólította, hogy elégítse ki orálisan. A nő erre nem volt hajlandó és segítségért kiáltott.

Ekkor a férfi kirúgta a lábát, majd a földre eső nőt azzal segítette fel, hogy jobb ha hagyja magát. A nőt emellett egy késsel is megfenyegette, valamint ismét megragadta a haját. Az ügyészség tájékoztatása szerint a  fenyegetés hatására a nő hagyta, hogy a férfi rajta erőszakot tegyen.

A két előző eset között a férfi egy tinilánnyal is erőszakoskodott a veresegyházi vasútállomáson.  Odalépett a tizennyolc év alatti vonatra várakozó lányhoz, és megkérdezte tőle, hogy akar-e vele szexuális kapcsolatba lépni.

A lány elutasította. Ekkor a férfi elővett egy zsebkést, majd a lánynak felmutatva azt mondta, hogy „gondold meg, különben beléd állítom”. A fiatal megijedt és a közelben lévő vasúti átjáróhoz szaladt, hogy az ott áthaladó autósoktól kérjen segítséget. Ezt látva a férfi futva elmenekült.

A Gödöllői Járási Ügyészség szexuális kényszerítés, szexuális erőszak,  és minősített szexuális erőszak kísérlete miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik