Belföld

Autóval ment KRESZ-vizsgára, hetedszer is elvérzett, öt kocsinak is nekiment az oda és hazaúton

police.hu
police.hu

Egy 61 éves bolhói lakos hétfőn reggel elindult kocsival Kaposvárra, hogy immár hetedik alkalommal fusson neki a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges KRESZ vizsgának.

Képesítés hiányában már az oda vezető út sem volt zökkenőmentes, ugyanis a vizsgahely közeli üzemanyagtöltő állomás mellett egy szabályosan leállított személyautónak ütközött. A baleset helyszínéről azonban lelépett, mert várta a vizsga.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az önjelölt sofőrt a baleset és az újabb sikertelen vizsga sem tántorította el attól, hogy ismét kocsiba üljön. Indulása után nem sokkal észlelte, hogy elvétette az útirányt, ezért hátramenetbe kapcsolt, és a manőver során négy, szabályosan parkoló autóban is anyagi kárt okozott.

A közlekedési rendőrök a férfit elfogták és előállították a kaposvári kapitányságra. Mindkét baleset okozásáért helyszíni bírságban részesítették, az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pedig meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik