Belföld

Videón a részeg sofőr, aki egy órán át próbált kereket cserélni a benzinkúton

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a Nyíregyházi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki alkoholt fogyasztott és közben nyugtatót is bevett, majd úgy közlekedett gépkocsijával a főúton, hogy kétszer is előállították a rendőrök emiatt.

A családi problémákkal küzdő férfi egy strandon italozott, és több nyugtatót is bevett egy nyári napon. Este gépkocsival elindult a 41-es számú főúton Nyíregyháza irányába, majd behajtott az egyik benzinkútra, ahol alkoholt vásárolt. Lakossági bejelentés alapján a rendőrök a benzinkúton igazoltatták, majd látva az alkoholos állapotát vizelet, és vérvétel céljából előállították az orvosi ügyeletre. Az ekkor levett vérében két ezreléket meghaladó alkoholkoncentrációt mutatott ki az orvosszakértő.

A rendőrök elengedték a férfit, aki ismeretlen körülmények között visszajutott a benzinkúton parkoló gépkocsijához, majd éjfél körül azzal ismét elindult Nyíregyháza irányába, ahol útközben betért egy másik benzinkútra is. Ittassága miatt nekihajtott a szegélynek, amitől defektes lett a gépkocsija, és azt próbálta megjavítani úgy, hogy leparkolt az egyik kútfejhez.

A javítás közel egy óráig tartott, de állapota miatt azt nem tudta befejezni. Az eseményeknek az vetett végett, hogy a rendőrök ismételten előállították, aki nem tagadta azt, hogy alkoholt fogyasztott. Az újabb vérvétel szerint még magasabb volt egy kevéssel vérének alkohol tartalma, mint korábban.

Az ügyészség pénzbüntetést és vezetéstől eltiltást kért az ittas állapotban elkövetett járművezetéssel vádolt férfire, akinek már a helyszínen elvették a jogsiját. A nem mindennapi kerékcserét, ide kattintva nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik