Belföld

Megcsalta a párját, majd félholtra verte parkettával a lebukása után

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 28 éves domonyi férfival szemben, aki úgy összeverte a 25 éves élettársát, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A Pest megyei rendőrök lezárták a nyomozást, és már az ügyészségen van az ügy.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy domonyi házban lakó nőt vittek kórházba a mentők miután 28 éves élettársa egy vita során nekiesett egy parketta darabbal. A 25 éves nő életveszélyes állapotba került, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. És a megrepedt lépét is el kellett távolítani.

Míg a nő életéért a kórházban küzdöttek, az élettárs a kihallgató helyiségben válaszolt a nyomozók kérdéseire. Állítása szerint a párja dühös lett, amikor megtudta, megcsalta. Veszekedtek és a nő egy parkettadarabot dobott felé, de nem találta el. Ezt követően felmarkolta és visszadobta a parkettadarabot, s eltalálta vele a nő oldalát. Miután pedig egyre  rosszabbul lett a párja, mentőt hívtak.

Tagadott bárminemű rugdosást, bántalmazást, ütlegelést, az orvosszakértő azonban megállapította, hogy az áldozat sérülései nem keletkezhettek egy visszadobott fadarabtól. Az életveszélyes állapot előidézéséhez legalább közepes, vagy annál erősebb tompa behatás kellett. Ennek elkövetését azonban már tagadta a férfi.

A beszerzett bizonyítékok azonban nem támasztották alá a védekezését. Az életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik