Belföld

Szülei még mindig hazavárják a 21 éve eltűnt Tamást

police.hu
police.hu

Máig minden jeles ünnepre, így születésnapra és karácsonyra is vásárolnak a szülei ajándékot a 2000 májusában Bajáról eltűnt, akkor 11 éves Till Tamásnak, írja a Bors.

A lap szerint bár egyesek nyilvánvalónak tartják, hogy fiuk nincs már életben, Tillné Vörös Katalin és Till Mátyás nem hajlandók elfogadni ezt a gondolatot, így ahhoz sem járulnak hozzá, hogy a hatóságok halottá nyilvánítsák az egykori kisfiút.

Csak akkor fogadom el a fiam halálát, ha dokumentumokkal bizonyítják, hogy megtalálták a maradványait. Ahhoz, hogy hivatalból lezárják az ügyet, 25 évnek kell eltelnie az eltűnéstől számítva. Tamás 2000. május 28-án ment el itthonról

– magyarázta a lapnak az édesanyja.

Ha Tamás még él, akkor 32 éves felnőtt ember. Szülei sokat gondolkodnak rajta, hogy vajon hogy nézhet ki. Abban biztos, hogy bármennyit is férfiasodott, ha egy nap becsengetne hozzájuk, megismernék.

Az utolsó napon még aludt, amikor munkába indultam. Bementem hozzá, megpusziltuk egymást, és megbeszéltük, hogy délután hármasban elmegyünk a mamához. Előtte való nap kint volt az elleni készülő lovánál a vadasparkban, és szerette volna újra meglátogatni a kedvencét. Ezt megengedtük neki, persze pontosan meghatározva, hogy mikorra kell hazaérnie. Mindig engedelmes volt, ezért az adott időpontban azonnal keresni kezdtük. Soha nem csavargott, mindig tudtuk, hogy merre jár

– elevenítette fel az eltűnés napját Katalin.

Szerinte a fiát valaki elrabolta és jelenleg is fogva tartja. Azt mondta, biztosan bezárták Tamást és most azt sem tudja, mi zajlik körülötte. Ha fiának lehetősége lenne, biztosan jelentkezne náluk valamilyen formában.

A szobáját mindenképpen fenntartjuk, hogy bármikor készen álljunk a fogadására

– mondta a nő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik