Belföld

Halálosan megfenyegették az oltáspárti képviselőt

Székely Sándor / Facebook
Székely Sándor / Facebook
Székely Sándor rendőrségi feljelentést tett.

A független parlamenti képviselő a minap határozati javaslatban  szorgalmazta a kötelező Covid-oltást. Kiderült, azóta ő és családja is kap fenyegető üzeneteket oltásellenes emberektől. Székely Sándor rendőrségi feljelentést tett.

Pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) teljes szolidaritásáról biztosította képviselőjét, jelezte, senkit sem lehet politikai véleményéért következmények nélkül életveszélyesen megfenyegetni. Előzőleg egyébként a párt kérte fel a képviselőt a határozati javaslat benyújtására.

Miután Rogán Antal miniszter hétfőn jelezte, hogy a kötelező oltás elrendelését a kormány nem tervezi, sajtótájékoztatóján Székely Sándor kedden arról beszélt, hogy egy makacs, oltásellenes csoport tartja fogva a kormányt.

Mint mondta, a betegeket az egészségügyi rendszer nem tudja életben tartani.

Ha a gyógyítás láthatóan nem megy, akkor legalább a megelőzésben jeleskedjünk! Ezért kell elrendelni az oltás kötelezővé tételét. Itt már nem filozófiai vélekedésekről, hanem tízezrek életéről, vagy haláláról van szó.

A képviselő szerint a COVID-betegek miatt további ezrek halnak meg, mert nem jutnak időben megfelelő kórházi kezeléshez és a világ is szemmel láthatóan a kötelező oltások felé halad.

Magyarországon kifejezetten üdvös lenne a vakcinák végleges jóváhagyása pillanatában a kötelező oltást elrendelni.

Kapcsolódó
Rátolták a cégekre az oltás elrendelésének ügyét, Gulyás szerint ez a kormány egyik legbátrabb oltáspárti döntése
Vannak előrejelzések, amelyek szerint a járvány negyedik hulláma lassan stagnáló, majd enyhülő szakaszba jut, mondta a miniszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik