Belföld

A csalók a Covid-árvákat sem kímélik

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI
A házalók visszaélnek a Jónak lenni jó! nevével.

Ismeretlenek az adománygyűjtő műsorra hivatkozva becsöngetnek a lakásokba és támogatást kérnek a Regőczi Alapítvány számára. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölte a hirado.hu.

A Jónak lenni jó! idén is csak az adományvonal hívásával vagy az oda elküldött szöveges üzenettel, továbbá a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon található tárgyi adományok megvásárlásával támogatható. Van lehetőség a kedvezményezett szervezet számlájára is utalni, de az MTVA más módon nem gyűjt adományokat és nem biztat adományozásra.

Idén az állami média karitatív akciójának kedvezményezettje a  Regőczi István Alapítvány, amely személyre szabott gondoskodást akar biztosítani a koronavírus-járvány idején árván, félárván maradt magyar gyermekeknek. Áder János államfő és felesége Herczegh Anita, a Regőczi Alapítvány kuratóriumának elnöke ehhez az egyiptomi elnöktől ajándékba kapott ezüst tálat ajánlott fel. 

Kiemelt kép: Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, a a Jónak lenni jó! projektvezetője beszél a jótékonysági kampány sajtótájékoztatóján a Sándor-palotában. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik