Belföld

Rendszeresen verte, majd lelökte a teraszról az anyját

Getty images
Getty images

Testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a Ceglédi Járási Ügyészség azzal a törteli férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta az idős édesanyját. A férfi már korábban is azért ítélték letöltendő börtönre, mert bántalmazta az anyját.

A férfi ismét az anyjához költözött a 2018 szeptemberi szabadulása után. A Pest Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint ezt követően a férfi rendszeresen leittasodott, majd szidalmazta illetve bántalmazta a nyolcvan év feletti idős asszonyt.

A nőnek sérülései is keletkeztek, de azzal vagy nem ment el orvoshoz, vagy ha mégis igénybe vett ellátást a keletkezésük valós okát eltitkolta a fia fenyegetőzései miatt. Az elkövető idén május végéig tartotta rettegésben az anyját. Akkor egy ismételt vita során a nő segítséget akart kérni unokájától telefonon.

A férfi azért, hogy ezt megakadályozza a telefont elvette az idős asszonytól, majd lelökte őt őt a házuk teraszáról. Ezután a földre került asszonyt a kezénél és a hajánál fogva rángatta, illetve többször is megütötte. A bántalmazás következtében a nő fején és kezén is több zúzódás is keletkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik