Belföld

Urnák közé rejtette a drogot egy koporsókat áruló vállalkozó

police.hu
police.hu

Őrizetbe vettek egy koporsók és urnák forgalmazásával foglalkozó vállalkozót, mert a legális üzlete mellett kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 65 éves férfi kisteherautójában és a lakásán is kábítószergyanús tablettákat és anyagokat foglaltak le a nyomozók.

A Tamásiban élő férfi még tavaly december közepén került a rendőrség látókörébe egy korábbi lopás miatt. Az otthonában tartott kutatás során kábítószergyanús tablettákat és növényeket találtak nála. Ezért kábítószer birtoklás miatt hallgatták ki.

police.hu

A nyomozóknak azonban információjuk volt arra is, hogy a 65 éves vállalkozó drogok terjesztésével is foglalkozik, ezért további adatgyűjtésbe kezdtek. Két nappal ezelőtt Tamásiban elfogták a férfit, a NAV kábítószerkereső kutyájának segítségével több tucatnyi tablettát és fehér port találtak a teherautójában lévő urnák között.

A rendőrök őrizetbe vették a drogkereskedelemmel gyanúsított férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálják azt is, hogy voltak-e a férfinak cinkostársai is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik