Belföld

Tízszer bűnözött, welneszezgetett, majd panaszt tett a kihallgatásán, hogy nincs kaja

Getty Images
Getty Images

Letartóztatta a bíróság azt a 42 éves férfit, aki közel tíz bűncselekménnyel gyanúsítanak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi rendre lebukott, de ez sem tartotta vissza.

Olyannyira nem, hogy az utolsó balhéjakor egy helyi üzlet udvaráról ellopott járművel próbálta „bebikázni” a saját autóját. A rendőrök azonban időben érkeztek, és már kattant is K. János csuklóján a bilincs..

A szigetszentmiklósi nyomozók további kilenc vagyon, illetve személyi elleni bűncselekmény elkövetésével hozták összefüggésbe összesen. Baltával fenyegette például a volt feleségét és annak párját, s a bíróság távoltartást rendelt el vele szemben zaklatás miatt.

Egy másik alkalommal pedig az ismerősét azért zárta be a lakásba, mert kevesellte azt a tízezer forintot, amivel beszállt az albérletbe. Addig nem volt hajlandó kiengedni, amíg befogadottja nem rendezte tartozását.

Korábbi munkahelyéről két járművet is ellopott, de ragadt a kezéhez kifizetetlen cigaretta, horgászbot, sportcipő, visszapillantó tükör, rezsó, mobiltelefon. Egy wellness központból pedig fizetés nélkül akart távozni, miután végig ette az étterem kínálatát, majd pezsgőfürdőzött és szaunázott a wellnessrészlegben.

Kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt tett, „mert nincs kaja” indoklással. Vallomástételét nem tagadta meg, de érdemben nem nyilatkozott, és ártatlannak vallotta magát.

A férfival szemben, személyi szabadság megsértése, lopás, jármű önkényes elvétele, rongálás, zaklatás, magánlaksértés, lopás, valamint csalás megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik