Belföld

Elítélték a vécéző nőket nőnapkor videózó tatai férfit

Felfüggesztett börtönre ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt a tatai férfit, aki titokban videózta a nőket az egyik tatabányai áruház mosdójában.

P. Koppány nőnapkor bement a mosdóba,  bezárkózott a középső fülkébe, majd amikor mindkét szomszédos fülkébe érkezett egy-egy nő, akcióba lépett: a tőle jobbra, majd a tőle balra lévő mosdó területére átdugta a mobiltelefonját, és azzal rögzítette két nő vécéhasználatát.

Az egyik nő azonban gyorsan kiszúrta, hogy miben mesterkedik. Odanyúlt a telefonhoz, megragadta, és ki akarta venni a férfi kezéből, aki viszont nem adta a készüléket. Visszarántotta, majd kiugrott a fülkéből, hogy elmeneküljön.

Csakhogy a nő, miközben segítségért kiáltott, belekapaszkodott a tettes kabátjába. Ugyancsak a mosdóban tartózkodott egy idősebb asszony, aki a fiatalabb nő segítségére sietett. Az elkövető a folyosón próbált menekülni, azonban a nők utána mentek, megfogták, és egy férfi, illetve a biztonsági őr segítségével visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. F. Koppány beismerte a bűnösségét az elfogását követő kihallgatása során.

Az elkövető ezen kívül háromszor italt, egyszer nyakláncot és cipőt, egyszer pedig powerbankot lopott két tatabányai üzletből. A bíróság 1 év 3 hónap fogházra ítélte a férfit, de a büntetését három évre felfüggesztette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik