Belföld

Fegyveres rablás történt Mezőtúron

Fegyveresen elkövetett rablás miatt indított büntetőeljárást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azzal a két fiatallal szemben, akik lőfegyverrel vagy annak utánzatával raboltak ki egy embert Mezőtúron.

A rendelkezésre álló adatok szerint a mezőtúri lakos tegnap délután engedte be az otthonába a két ismerősét. Kis idő elteltével a 19 éves budapesti lakos felszólította a vendéglátót, hogy vagy a karóráját vagy a laptopját adja át számára, azonban ezt az ismerőse visszautasította.

Az elkövető ekkor a ruházatából elővett egy lőfegyvert, vagy annak utánzatát, és fenyegetését nyomatékosította azzal, hogy két alkalommal a lakóház mennyezetébe lőtt, majd a tulajra irányította a fegyvert. A fiatalember 17 éves társa magához vette a laptopot, és együtt távoztak az ingatlanból.

Bejelentést követően a nyomozók forrónyomon indultak a tettesek nyomába, akiket rövid időn belül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO rendőrei Mezőberényben elfogtak, és előállítottak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A fegyveresen elkövetett rablással gyanúsított két fiatalt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik