Belföld

Megbánta tettét a brutális szlovák kettős gyilkos

police.hu
police.hu

Továbbra is börtönben marad az a 24 éves szlovák állampolgárságú fiatalember, aki két napon belül két embert is megölt fél évvel ezelőtt.

dr. Borbély Veronika, a Komárom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró három hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását. Hozzátette, a férfi mind a két gyilkosságot beismerte.

A mai meghallgatásán azt mondta, hogy megbánta a tettét, de nem adott magyarázatot a tettére.

– mondta az ügyész.

A szlovák férfi agyonverte a szállásadóját, majd a holttestet a kert végében lévő kútba dobta és felgyújtotta. Ezt követően Esztergomba utazott, majd összeveszett egy 68 éves szlovák nőismerősével, akit úgy fejbe rúgott kétszer, hogy az asszony belehalt a sérüléseibe. Ezt követően a férfi vízelvezető árokba dobta az áldozatát.

A bántalmazás következtében a nő jobb szemürege, orrcsontja, arckoponya-csontjai és az állkapcsa darabosra tört, felső fogsora leszakadt és a frontfogai kitörtek. A halál oka vérzéses és traumás sokk, valamint vérbelehelés volt. Értesüléseink szerint a férfinek kábítószer volt a szervezetében a bűncselekmények elkövetésekor.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a főügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt három hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik