Belföld

Fideszes polgármester: Még várunk, hogy a Fidesz-központ megmondja, mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre

Kovács Péter / Facebook
Kovács Péter / Facebook
Kovács Péter a nap legváratlanabb, legőszintébb nyilatkozatát adta a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Vasárnap minden a Fidesz tisztújító kongresszusától volt hangos, ahol többek között Kubatov Gábor elmondta, miért fog jövőre újra nyerni a kormánypárt, Semjén Zsolt reformkommunistákat és reformfasisztákat emlegetett, Orbán Viktor pedig elmondta, úgy érzi, most van a legjobb korban.

Kapcsolódó
Orbán Viktor: Azt ajánljuk Magyarországnak, hogy akarjon többet
A kormányfő úgy érzi, a legjobb korban van, ezért vállalta el ismét a Fidesz vezetését. Esze ágában sincs kilépni az EU-ból, inkább változást követel. Orbán szerint a Fidesz programja mögött elsöprő társadalmi többség áll, kérdés, választási többség is lesz-e belőle.

A 444 kiszúrta, hogy a párt nagyágyúi mellett a XVI. kerület fideszes polgármestere, Kovács Péter is megszólalt, és a nap egyik legváratlanabb, egyúttal legőszintébb nyilatkozatát tette az eseményen.

Kovács arról beszélt, hogy a baloldal készpénznek veszi, hogy az összes fővárosi kerületet elhozzák a tavaszi választásokon, nekik pedig ezt meg kell akadályozniuk. „Azt kell tenni, hogy mindannyian, minden kongresszusi küldött, minden önkormányzati képviselő, minden polgármester, minden parlamenti képviselő, minden államtitkár, minden miniszter elmegy és becsönget a szomszédjához, a barátjához, ismerősökhöz és ismeretlenekhez, és elmondja nekik, hogy mi vár rájuk”.

Ezt követően mondta azt megnyugtatásul a polgármester, hogy

lesznek kellemetlen kérdések, azokra is válaszolni kell tudni. Itt még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre, de kedves barátaim, ha meglesznek a válaszok, akkor meglesz a siker.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik