Belföld

Vegyi anyaggal öntötte le a társát egy hallgató a Corvinus Egyetemen

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI

Vegyi anyaggal öntötte le társát egy hallgató szerdán, Budapesten Corvinus Egyetemen. Az Egyetem a honlapján azt írja, hogy a feltehetően zavart állapotban lévő hallgató különösebb előzmény nélkül öntötte le az egyik csoporttársát az egyik órán a vélhetően vegyi anyag tartalmú folyadékkal.

Az Egyetem azonnal értesítette az illetékes hatóságot, a kiérkező rendőrök pedig elvezették a bántalmazó diákot, a csoporttársát pedig szakszerű orvosi vizsgálatra kísérték.

Hozzátették, az ügyben jelenleg is zajlik a rendőrségi vizsgálat, amelyhez a Corvinus Egyetem minden támogatást megad a hatóságoknak. Ezzel párhuzamosan az Egyetem belső eljárást indított az ügyben.

Az incidens után a Corvinus biztonsági szolgálata alaposan átvizsgálta a tantermet, ahol az eset történt, illetve az épület mellékhelyiségeit. A tanteremben és az átvizsgált mellékhelyiségekben azonban semmi oda nem illő, gyanús tárgyat, eszközt nem találtak.

A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik