Belföld

Luxuséletük volt a magukat kitartató kállósemjéni futtatóknak

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a nyíregyházi nyomozók azt a két kállósemjéni férfiit, akik prostituáltként foglalkoztatott nők keresetéből éltek luxuséletet. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kitartottság és prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 27 éves B. Gy.  és  a 26 éves B. B kállósemjéni lakosok ellen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság által közölt gyanúsítás szerint a két férfi éveken át élt abból, hogy nőkkel színlelt párkapcsolatot alakítottak ki, akiket miután bizalmukba férkőztek, rábírtak arra, hogy prostitúciós tevékenységet végezzenek, és az abból származó bevételük jelentős részét nekik adják.

police.hu

A nők keresetéből B. Gy. és B. B. saját megélhetésüket finanszírozták, anyagi jólétük megteremtésére fordították, és teljes egészében felélték. A gyanúsítottak internetes oldalon hirdették a nők szolgáltatásait, de szervezték a külföldre szállításukat, és biztosították a szálláshelyüket is. Több nő dolgozott külföldön a gyanúsítottaknak az elfogásukig, akik nekik adták szinte a teljes keresetüket.

A nyíregyházi nyomozók B. Gy.-t kállósemjéni otthonában a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak részvételével, B. B.-t Budapesten a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak a segítségével fogták el hat nappal ezelőtt. A rendőrök a gyanúsítottaktól készpénzt, nagyértékű autókat, ékszereket, és elektronikai berendezéseket foglaltak le, amelyeket a bűncselekmények elkövetéséből származó vagyonból vásároltak.

A kitartottsággal más bűncselekményekkel gyanúsított férfiakat letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik