Belföld

Dübörgött a drogbiznisz Piliscsabán (+18-as videó)

police.hu
police.hu
87 millió forint lapult a párnál, de találtak náluk kiporciózott drogot, dohányt is.

A 44 éves K. Péter élettársával, a 35 éves Z. Virággal Piliscsabán és a környező településeken kábítószerrel kereskedett. A rendőrök a bizonyítékok beszerzése után november 2-án ütöttek rajuk, minden hozzájuk kapcsolható helyet átkutattak – írja a police.hu.

Digitális mérlegeket, kábítószergyanús anyaggal szennyezett turmixgépet, mobiltelefonokat, 7 kiló kábítószergyanús növényi származékot, mintegy 300 különböző mintával nyomott kábítószergyanús tablettát, 24 ezer doboz, illetve 161 darab vágott dohányterméket, valamint több mint 87 millió forintot foglaltak le.

A pár kapcsolatrendszerének, ügyfélkörének feltérképezése után két fogyasztót is elfogtak. A kábítószert a gyorsteszt kimutatta, ezért ellenük is eljárás indult.

A férfi kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt részben beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, de a kereskedelmi tevékenységről nem nyilatkozott. Élettársa nem tett vallomást.

Az azóta letartóztatott pár ellen kábítószer-kereskedelem miatt folytatják az eljárást. A rendőrök a lefoglalt dohánytermékeket, a  további eljárás lefolytatásáért, átadják a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik