Belföld

Késsel vásárolt be egy 16 éves fiú Mezőcsáton

police.hu
police.hu

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába csütörtök este,, hogy egy mezőcsáti élelmiszerboltban egy vevő édességeket, szeszesitalokat tett a kosarába, majd fizetés nélkül távozott, és mindeközben késsel fenyegette meg a pénztárost.

A tiszaújvárosi rendőrök pár órán belül azonosították a lehetséges elkövetőt és feltérképezték mozgásának valószínűsíthető irányát is. A rendőrök munkáját a Douglas nevű nyomozókutya is segítette.

police.hu

A rendőrök egy füves árokban megtalálták az elkövetéskor használt kést, illetve azt a sapkát is, amit a fenyegetőző fiú viselt. A szálak végül egy mezőcsáti ingatlanhoz vezettek, aminek udvarán ott volt a boltból elhozott kosár is.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves kesznyéteni fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a felfegyverkezve elkövetett rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik