Belföld

Késélezést kínál, ollóval szurkált a budapesti férfi

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 48 éves budapesti férfival szemben, aki egy Győr belvárosában lévő társasházban többször is megszúrt ollóval egy lakót.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy vélhetően ittas állapotban lévő férfi több lakásba is becsengetett késélezési munkák elvégzését ígérve, de a lakók nem kértek belőle. Ekkor a házalót a lakóház elhagyására szólította fel egy 64 éves férfi, amelyet ő nem akart teljesíteni.

A két férfi előbb szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a házban élő személyt három alkalommal is megszúrta ollóval a betolakodó, majd távozott a helyszínről.

police.hu

Ugyanazon a napon, 15 óra 32 perckor ismét bejelentés érkezett a rendőrségre, amely szerint Győrben, a Török István utcán lévő társasházakban egy férfi járja a lakásokat és erőszakosan viselkedik az ott lakó személyekkel szemben.

Az egyenruhások megjelentek a helyszínen, és a korábbi testi sértés elkövetőjéről rendelkezésükre álló személyleírás alapján elfogták a férfit, és megállapították, hogy valóban ő követte el a bűncselekményt. A szurkáló életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsították meg. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik