Belföld

Videón, ahogy rátámadnak a népszerű vloggerre és a családjára Balatonfenyvesen

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki júliusban rátámadt egy ismert kiskorú vlogger családjára Balatonfenyvesen.

A 47 éves férfi a szállása irányába sétált éjszaka, amikor saját gyermeke észlelte, hogy az egyik vendéglátóhely szabadtéri asztalánál ül a fiatalabb korosztály körében népszerű vlogger a családjával. Az érdeklődésre felfigyelve a család egyik tagja megszólította a férfi  gyermekét, hogy szívesen adnak neki autogrammot.

Az ittas férfi azonban rendkívül indulatossá vált ettől, és előbb a gyermekük nevelésének módját sérelmezve szóváltást kezdeményezett a szülőkkel, majd meg akarta ütni a család több tagját, illetve feldöntötte az asztal mellett leállított kerékpárokat is.

A férfi a családtagok többszöri felszólítása ellenére sem hagyott fel a garázda magatartásával, ezért őt végül az egyik ismerőse, illetve a vendéglátóhely üzemeltetője kikísérte a büféből, majd a helyszínre érkező járőrök egy közeli utcában elfogták, és előállították. Az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik