Belföld

Friderikusz: Hogy egy újságírónak ekkora baromságokra van ma energiája

Döbbenten és értetlenül nézem azt a hatalmas energiát és szívósságot, amellyel a Média1 főszerkesztője, Szalay Dániel a Friderikusz produkció sajtósa nyomába eredt, hogy kiderítse, ki is ő. Megdöbbentett, hogy egy újságírónak ekkora baromságokra van ma energiája.

– közölte Friderikusz Sándor egy rövid videóban, amelyben arra reagált, hogy a Média1 megírta, úgy néz ki, nem létezik az a sajtós, aki Friderikusz műsora nevében kommunikálva, Friderikusz saját email-címéről írva kiflitolvajoknak nevezte azokat, akik meghallgatják az egyébként ingyen is elérhető podcastját, de nem fizetnek érte.

Ha van sajtós, úgysem fog szóba állni vele, mert nem hagyom neki. Ha nincs sajtós, a végeredmény tulajdonképpen ugyanaz.

– mondta Friderikusz, majd bosszúhadjáratról és magukat újságíróknak nevező személyekről beszélt. Friderikusz szerint tavaly összeveszett Szalayval, és nem ment el a podcastjába sem. Arról is beszélt, hogy senkinek nem szíve joga, hogy hatalmas energiákkal bosszúhadjáratot folytasson.

Friderikusz szerint ha van sajtósa, azt eleve indokolja a Szalay-féle újságírók létezése. Ha nincs sajtósa, a helyzet ezerszeresen ugyanez, mondja, bár nem derül ki, pontosan miért.

Később a kiflis hasonlatért elnézést kért Friderikusz, bár az végig nem derült ki, hogy tulajdonképpen létezik-e az a sajtós, aki korábban a podcast nevében beszélt.

Ajánlott videó