Belföld

Megtalálták nála a fegyvert, de tagad a kisteleki bárban lövöldöző férfi

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal az ópusztaszeri férfival szemben, aki egy kisteleki bárban lövöldözött. A kisteleki nyomozók ugyanis lezárták a nyomozást és vádemelési javaslattal továbbították az ügyet az ügyészség felé.

A rendőrök május 12-én kaptak bejelentést arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel fenyegetőzött, és lövést is leadott az egyik vendéglátóhelyen. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt már a helyszín közelében elfogták, s a kézitáskájából előkerült a használt revolver is.

police.hu

Kerepes Tamás, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi nem ismerte el a cselekmény elkövetését a gyanúsítotti kihallgatása után. A férfit természetesen azonnal őrizetbe vették a kihallgatása után.

A rendőrök megállapították, hogy a lefoglalt pisztoly gáz-és riasztó fegyvernek minősül, s a gyanúsítottnak nem volt engedélye a viselésére. A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik