Belföld

Négyszer is hátba szúrta párját egy kesztölci nő, mert el akart menni otthonról a veszekedés miatt

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a nővel szemben, aki tavaly december közepén négy alkalommal is hátba szúrta a párját ittasan a kesztölci otthonában.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő és a megkéselt férfi egy párt alkottak. Az ominózus nap együtt italoztak otthon, amikor összevesztek. A férfi el akarta hagyni a házat, ezt a nő nem hagyta, ezért a férfi az ágyra lökte. Ezt követően a férfi elindult a táskája felé, hogy azt magához vegye, ekkor a nő felkelt az ágyról, majd egy 21 cm pengehosszúságú késsel a neki hátat fordító párját négy alkalommal, kis erővel hátba szúrta.

A férfi rákiabált a vádlottra, hogy hagyja abba a bántalmazást és lefogta a kezét. Ezután értesítették a mentőszolgálatot, akik a férfit kórházba szállították. A férfinak a bántalmazás következtében több szúrt sérülése keletkezett, melyből az egyik, ami a baloldali mellüregbe hatolt és légmellet, valamint mellűri vérgyülemet eredményezett, életveszélyes sérülésnek minősül. Szakszerű orvosi ellátás nélkül meghalt volna.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a nőre azzal, hogy a korábban ittas járművezetés vétsége miatt vele szemben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is rendelje el a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik