Belföld

Öt, negyvenes román felnőtt halt meg Bábolnánál, megrázó fotók a tragédiáról

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Öt, negyvenes éveiben járó román felnőtt vesztette életét tegnap az M1-es autópályán, Bábolnánál történt kisbusztragédiában. A legfiatalabb áldozat 38, a legidősebb pedig mindössze 43 éves volt. Úgy tudjuk, hogy az elhunytak nem álltak rokoni kapcsolatban egymással, és feltehetően külföldön dolgoztak.

Krizsán Csaba / MTI

Mint arról korábban beszámoltunk, négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. A teherautóba rohanó kisbuszba öt ember beszorult, egy ember pedig kirepült a járműből.

Krizsán Csaba / MTI

Az ütközés következtében a kisbuszból kizuhanó utast fejsérülésekkel vitték a Győri kórház sürgősségi osztályára.

Krizsán Csaba / MTI

A rendőrség büntetőeljárást indított a baleset után az ügyben, de mivel a teherautóba rohanó sofőr is meghalt, ezért ezt, ahogy ilyenkor szokták, várhatóan hamarosan meg is szüntetik.

Frissítünk!

Közben kiderült, hogy az áldozatok mindannyian  Székelyudvarhely és Szováta térségbeliek voltak. Az egyik szovátai női áldozat, J. V. lánya a maszol.ro-nak azt mondta, hogy mindannyian németországi vendégmunkára, különböző munkapontokra utaztak volna, s a sofőrnek nem volt társa és egyedül vezetett volna végig az úton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik