Belföld

Tagadja a pilisi férfi, hogy szándékosan ütötte el a haragosát: megijedt és becsukta a szemét

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 26 éves pilisi férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy szándékosan elütötte haragosát. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tettes és áldozata gyerekkoruk óta ismerték egymást, de 2019 őszére elfajult a viszonyuk.

Az utolsó cseppet egy autó nem tetsző áron való eladása szolgáltatta, az ezt követő momentumok és reakciók ellentmondásosak. A nyomozás eredménye viszont egyértelmű. A rendőrök szerint a 26 éves pilisi férfi szándékosan ráhúzta a kormányt az utcán sétáló ismerősére.

A 26 éves sofőr a József utcában vette észre a falubelijét. Hirtelen ráhúzta a kormányt a gyalog lévő haragosára, akit manőverével a kerítésnek sodort. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba a sérültet, mint kiderült, bal oldali külbokatörést szenvedett.

Az autós elismerte a vezetést, de tagadta a szándékos elütést és nem semmi magyarázattal állt elő. Állítása szerint egy láncos vascső volt az ismerőse kezében, amikor meglátta és be akart fordulni az otthonához. Közelebb érve ismerőse a vascsővel rácsapott a motorháztetőre, mire ő a csattanástól megijedt és becsukta a szemét. Az autó pedig tovább gurult, majd egy oszlopnak ütközött, ő kiugrott a kocsiból és hazaszaladt.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik