police.hu
Belföld

Dubaiba és Ausztráliába is szervezett luxusprostituáltakat egy biatorbágyi pár

Több tízmillió forintos bevételre tett szert az a biatorbágyi pár, akik szervezetten dolgoztattak prostituáltként nőket többek közt Dubaiban és Ausztráliában is. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda otthonában csapott a 32 éves N. Dávidra és a a 29 éves H. Annamáriára.

A hálózatuk jól működött 2016 és 2019 között. A fentebb említett országok mellett Dánia, Norvégia és Szin­gapúr is ott volt a célállomások között. A Zsaru magazin azt írja, hogy a biatorbágyi pár rendezte és intézte a fiatal hölgyek utaztatását, a kéjelgések helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalását, valamint a külföldi hirdetések feladását.

police.hu

Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt, rendszeresen maguk szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket. Megállapodtak velük abban, hogy bevételükből mekkora fix összeget fizessenek nekik, volt olyan lány is, akinek keresete 40-50%-át kellett átadnia, sőt, szállásának és utaztatásának költségébe is be kellett szállnia.

A KR NNI emberkereskedelem elleni osztályán indított büntetőeljárásban a nyomozók azt is kiderítették, hogy a biatorbágyi férfi és nő turnékat is szervezett a prostituáltaknak. Ilyenkor 2-3 naponta váltották a külföldi munkavégzésük helyszínéül szolgáló városokat, hogy az adott országban még keresettebbé tegyék őket.

police.hu

A beszerzett bizonyítékok alapján a kerítők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták. A párnál tartott házkutatás során a zsaruk lefoglaltak több mobiltelefont és SIM-kártyát, továbbá különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és pénzt is, amik a bűncselekmény elkövetésében szerepet játszottak. N. Dávidot és H. Annamáriát a KR NNI nyomozói üzletszerű kerítéssel gyanúsítják.

Ajánlott videó