Belföld

Márki-Zay egymillió forintot ajánlott fel azoknak, akik választási csalást lepleznek le

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Önöket arra kérem, hogy ha hazánk sorsán változtatni akarnak, akkor feltétlenül és minél nagyobb számban vegyenek részt most a következő hét napban az előválasztáson

– mondta Márki-Zay Péter vasárnap délelőtt közzétett Facebook-videójában. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magas részvétel a kulcs, mert „ha alacsony lesz a részvétel, akkor Dobrev Klára nyer, és Orbán Viktor nyugodtan alhat”.

Márki-Zay ezen kívül arról is beszélt, hogy úgy véli, még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást, hiszen ők tudják leváltani Orbánt.

Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel. Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani, adott esetben a választás meghackelése érdekében

– fogalmazott, majd arra kért mindenkit, hogy nemcsak a nyomravezetői díj miatt, hanem akár pusztán tisztességből is, de tisztességen vegyen részt mindenki az előválasztáson.

Az előválasztás második fordulójával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ebben a cikkünkben olvashatják:

Kapcsolódó
Elindult az ellenzéki előválasztás második fordulója
Mostantól az egész ország egy nagy választókerület, bárhol lehet szavazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik