Belföld

Arcon rúgtak egy tolakodó nőt a szegedi postán

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben, akik tavaly április elején összeverekedtek az egyik szegedi postán. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy belvárosi postahivatal bejáratánál várakozott az élettársával. A járványügyi intézkedések miatt egyszerre csak négy ügyfél tartózkodhatott az ügyféltérben.

Ekkor egy nő beelőzte a sort, majd beállt az egyik ablakhoz. Már kifelé jött az ügyintézés után, mikor a férfi elkezdett fotókat készíteni róla a telefonjával, ezért a nő az arcába köpött.

A férfi erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd köztük kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki. A nő egy kukafedelet is a férfihoz vágott. A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a verekedést, de nem járt sikerrel, és ő és a másik nő is földre került. A férfi ekkor arcon rúgta a földön lévő nőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A balhénak a biztonsági személyzet közbelépése vetett véget.

Vádiratában a járási ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel, míg a nőt garázdasággal vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik