Belföld

Hadházy reagált Tóth Csaba visszalépésére

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Tóth Csaba hétfőn délután sajtótájékoztatón jelentette be visszalépését az ellenzéki előválasztásról. A szocialista jelölt azt mondta, azért döntött a visszalépés mellett, mert „kardinális kérdés lett a jelöltsége a miniszterelnök-jelöltek vitájában”, de közben hozzátette, szerinte semmi nem igaz abból, ami róla megjelent, lejárató kampány indult ellene, ami ellen ő nem tud védekezni. A képviselő a sajtót is hibázatta, amiért ellene fordult.

A sajtótájékoztató után Hadházy Ákos, az ellenzék immár egyelüliként talpon maradt zuglói jelölje a közösségi médiában reagált Tóth visszalépésére.

Amikor elindultam itt, azt szerettem volna megüzenni, hogy az ellenzék nem csak beszél arról, hogy kormányváltás esetén következménye lesz a lopásoknak. Azzal, hogy a pártok többsége – ha nem is azonnal, de – megvonta a támogatást Tóth Csabától, ezt az üzenetet megküldték

– fogalmazott az eredetileg a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a CivilZugló Egyesület, a Momentum és a Kétfarkú Kutyapárt által támogatott jelölt. Hadházy ellenfele visszalépése ellenére azt kérte a zuglói választóktól, hogy „mindenki menjen el szavazni, aki még nem tette volna meg”. Mint mondta, a szavazatokat mindenképpen össze fogják számolni, és minden szavazat erősíti, nyomatékosítja majd a zuglói üzenetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik