Belföld

Stresszes munkával magyarázták a drogozást Ádám kuncsaftjai

police.hu
police.hu

Elfogták a budaörsi rendőrök azt a 25 éves Sz. Ádámot, aki a gyanú szerint Zsámbékon kábítószer értékesítésével foglalatoskodott. Az ügyfélkörébe tartozó négy fogyasztót kábítószer birtoklással gyanúsítják.

Az elfogásukkal párhuzamosan zajlottak a kutatások, ahonnan kábítószergyanús növényi származékokat, valamint az azok méréséhez, porciózásához használatos digitális mérleget foglaltak le a rendőrök. A terjesztőt és fogyasztókat is előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, mindegyikük gyorstesztje THC-re pozitív értéket mutatott.

A 25 éves férfi tagadta a kábítószerrel való kereskedést., elmondása szerint csak baráti szívességből adott másnak is a nála lévő anyagból. A négy férfi elismerte az anyagfogyasztás tényét, védekezésükben a stresszes munkával, és feszültség levezetésével magyarázták a tiltott szer használatát.

A budaörsi nyomozók a szabadlábon védekező fogyasztókkal szemben kábítószer birtoklása míg Sz. Ádámmal szemben kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását.

Frissítünk!

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a gyanúsítottat és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását.

A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított fellebbezett ellene. Mivel a férfi védője nem volt jelen, ezért neki öt munkanap áll rendelkezésére a nyilatkozata megtételére. A végzés így nem végleges, de végrehajtható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik