Belföld

Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel és Tiborcz István

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A bulvárlap szerint a család Marbellán telepedett le.

A Blikk úgy tudja, a miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellára költözött, a  legidősebb gyermeküket már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A lap próbált Orbán Viktor környezetéből is információkhoz jutni, de nem járt sikerrel, viszont idézte Orbán Ráhel egyik privát Instagram-bejegyzését, amelyben követőivel tudatta, hogy családja új kihívások elé néz, elhagyja az országot, a gyerekek a tanévet már Spanyolországban kezdik. A 444.hu ugyanakkor azt szúrta ki, hogy Orbán Ráhel LinkedIn-profilján már valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

A legbefolyásosabb magyar nők között a Forbes 2021-es listáján a közélet kategóriában 2. volt Orbán Ráhel, aki a jövőben a Blikk szerint Marbellán dolgozik, Tiborcz István viszont többször hazautazik üzleti ügyei miatt, bár már van spanyol érdekeltsége is, mert cége beszállt egy ottani beruházásba. Az Index szerint a költözés valóban összefüggésben állhat azzal, hogy a BDPST Group Spanyolországban terjeszkedik. Los Alcazares egyik négycsillagos szállodáját üzemelteti egyik társasága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik