Getty Images Illusztráció )
Belföld

Felfüggesztettet kapott a kerítésnél maszturbáló albertirsai szatír

Szeméremsértés miatt állították bíróság elé azt az albertirsai férfit, aki az ingatlanja kerítésénél élte ki a beteges hajlamait augusztusban.

A férfi három szomszédban játszó kiskorú lányt is megpróbált közelebb csalni a kerítéshez, miközben a nemi szervét simogatta, majd önkielégítést is végzett.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfit hat hónap fogházra ítélték, de a büntetés végrehajtását egy évre felfüggesztették. A perverz férfit emellett minden olyan foglakozástól, és tevékenységtől is eltiltották, ahol 18 év alatti gyerekekkel kapcsolatba kerülhetne.

Frissítünk!

A Budapest Környéki Törvényszék az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a férfi egy 4 egy 7 és egy 8 éves kislányt próbált  integetéssel a kerítés mellé csalni. Mivel a lányok gyanúsnak találták a jelzést, nem közeledtek a terhelt felé, aki a gyermekek számára jól látható helyen végezte a szexuális cselekményeket.

A férfi beismerte a bűnösségét. A döntést az ügyész, a szatír és a védője is tudomásul vette, így az jogerős.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!