Belföld

Hadházy Ákos a Hír TV-ben mutogatta a hatvanpusztai birtok légifelvételeit

Hadházy Ákos / Facebook
Hadházy Ákos / Facebook
Beszélgetőtársát alaposan meglepte az akció.

Némileg váratlanul a Hír TV stúdiójában tűnt fel hétfő este Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, hogy a fideszes Budai Gyulával vívjon egy csörtét.

A 444 azt írja, a beszélgetés egy pontján Hadházy egy méretes fotót vett elő, amelyen a hatvanpusztai birtokról készített légifelvétel volt látható. Miközben a fotót a kamera felé tartotta, a képviselő azt mondta,

hadd mutassak egy olyan képet, ami a kormánytól független sajtóban elég sokat jelen volt, de a Hír Televízióban sajnos valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt.

Az akció láthatóan meglepte Budai Gyulát, aki csak annyit tudott mondani a beszélgetőpartnerének, hogy jobban tenné, ha bejárna a parlamentbe, ott lehetősége lenne előállni az ilyen ügyekkel.

Az Orbán Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek a tulajdonában lévő hatvanpusztai birtokról, és az ott folyó gigaberuházásokról a 24.hu is beszámolt korábban, például amikor kiderült, hogy a birtokon a teljesen átépített és modernizált épületek is műemléki védettséget kapnak majd. Hétfőn a parlamentben is felemlegették a miniszterelnöknek a hatvanpusztai beruházásokat, amire Orbán csak annyit felelt, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik