Belföld

Késsel támadt az alvó apára és annak fiára egy férfi Apátfalván

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 35 éves tótkomlósi férfival szemben, aki januárban megkéselte az ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.

A gyanú szerint H. András Apátfalván bemászott egy lakóház udvarába, ahol egy késsel rátámadt az ott lakó családra. Az elkövető korábbi sérelmeit akarta megtorolni a családfőn, ezért többször megszúrta az ágyban fekvő sértettet, majd a mellette lévő fiút is megpróbálta megsebesíteni.

police.hu

Az ingatlan másik szobájában tartózkodott a családfő sógora, aki az áldozat segítségére sietett, mire a támadó elmenekült. A megszurkált férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.  A rendőrök egy magyarcsanádi lakatlan ingatlanban találták meg a bujkáló késelőt.

Az elkövetőt előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol több ember sérelmére elkövetett, tizennegyedik életévet be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletének, illetve magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A rendőrség befejezte a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik