Belföld

Római étterem teraszán fotózták le az Orbán családot

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Rómában vakációzik az Orbán család, legalábbis a 444.hu olvasója szerint, aki csütörtök este egy étterem előtt elhaladva észrevette a miniszterelnököt. A miniszterelnököt és családját lefényképezte, a felvételen  látszik, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó és a fia, Orbán Gáspár is vele volt az asztalnál. A 444.hu olvasója szerint az egyik lányuk (vélhetően a legkisebb) is ott volt.

A lap hozzáteszi: jó ideje nem árulják el, a miniszterelnök mikor és hol tölti a szabadságát, a fotó azonban megmagyarázza, hogy mostanában miért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes írja alá a kormányhatározatokat, és hogy miért csak Szijjártó Péter fogadta Szergej Lavrov orosz külügyminisztert Budapesten.

Frissítünk!

Szemlénk megjelenése után Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor a világ katolikus törvényhozóinak éves konferenciájára utazott. A közlemény szerint a kormányfő pénteken hivatalos programra Rómába érkezett. A találkozót minden esztendőben Rómában és az olasz főváros közelében fekvő Frascatiban tartják meg.

Kiemelt kép: Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó távozik szavazás után a Zugligeti Általános Iskolából az önkormányzati választáson 2019. október 13-án.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik