Belföld

Halálra verte az anyósát egy férfi Tatabányán

police.hu
police.hu

Halálra verte az anyósát egy férfi Tatabányán. A bejelentést tevő férfi először megpróbálta balesetnek beállítani a történteket és azt állította, hogy holtan találta június 25-én az anyósát, amikor hazaérkezett, s a nő valószínűleg leesett a lépcsőn.

A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és a körülmények tisztázása érdekében eljárást indítottak. A Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei. A gyanúját pedig a kirendelt szakértők is megerősítették, mert kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett.

police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói hétfőn már gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort. Ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, majd kezdeményezte a letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy a férfi több alkalommal, nagy erővel a fején és a felsőtestén is megütötte az anyósát, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének és a tanúk befolyásolásának a veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik