Belföld

„Főnök, ezt vegye be, mert ettől jókedve lesz és pörögni fog” – mondta a rendőrségen lévő őrnek

Kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a Salgótarjáni Járási Ügyészség egy testvérpár ellen, akik közül a fiatalabb kábítószer tartalmú tablettával kínálta meg a rendőrség épületében lévő biztonsági őrt.

A fiatalabb férfi bevett egyet a tablettákból, amelytől felfokozott állapotba került. Másnap kora délután zavart állapotban elment a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületéhez, s annak ellenére bement az épületbe, hogy a fegyveres biztonsági őr többször is rászólt, hogy nem mehet be ilyen állapotban.

A rendőrkapitányság épületében a férfi odalépett az őrhöz, majd a legnagyobb meglepetésére egy tablettát adott át neki, miközben azt mondta, hogy „Főnök, ezt vegye be, mert ettől jókedve lesz és pörögni fog”. Ezután kiszaladt és leült az út közepére, majd amikor bekísérték a rendőrség épületébe, eszméletét vesztve összeesett. A férfit mentők vitték el a helyszínről.

A férfi vizeletéből többféle kábítószert mutatott ki a szakértői vizsgálat, és a tablettából is kábítószer volt azonosítható. A két férfi ellen kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat az ügyészség, mivel egymásnak és más személynek adtak a drogból, melyet a fiatalabb terhelt rendvédelmi szerv hivatali létesítményében történő átadással követett el. Az ügyészség elzárást kért a testvérpárra azzal, hogy kötelezzék őket a bűnügyi költség megfizetésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik