Belföld

Kilométeres dugókban araszolnak az autósok az M0-s, az M5-ös és az M7-es autópályákon

Krizsán Csaba / MTI
Krizsán Csaba / MTI

Az Útinform cikke szerint az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hidat javítják. Az M1-es autópálya felé vezető oldalon torlódik a forgalom, 30-35 perc a plusz menetidő. Az autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Nagytarcsa és Kistarcsa térsége között kaszálnak. Az 59-es és a 62-es kilométer között a külső sávot lezárták, több kilométeres torlódás alakult ki.

Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Aszód térségében, a 42-es km-nél baleset történt, egy sávon haladhatnak az autósok. Torlódik a forgalom, 25-30 perc a plusz menetidő.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Táborfalva térségében burkolatot javítanak. Az 56-os és az 57-es kilométer között a külső sávot lezárták, a munkaterület mögött több kilométeres torlódás alakult ki. 10-15 perces menetidő-növekedésre kell számítani.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében hatósági tevékenység miatt egy sáv járható, mögötte több kilométeren araszolnak a járművek.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalom határátkelő kilépő oldalán 1 kilométeres a kilépésre várakozó kocsisor.

  • A 3-as főúton, Miskolc belterületén, a Pesti úton két személyautó balesete történt. A 181-es km-nél irányonként 1-1 sáv járható.
  • A 35-ös főúton, Hajdúböszörmény térségében egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze. Az 58-as km-nél a fél útpályát lezárták.
  • A 102-es főúton, Zsámbékon a közlekedésre veszélyes fákat vágnak ki. A 6-os km-nél a főutat lezárták, a forgalmat önkormányzati utakra terelik.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalom határátkelő kilépő oldalán 1 km-es a kilépésre várakozó kocsisor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik