Belföld

Már a bejelentés előtt elfogták az unokázós csalót

police.hu
police.hu
A rendőrség szerint ennél gyorsabb bűnfelderítés nincs.

A győri rendőrök augusztus 16-án az M1-es autópályán, Bábolna térségében megállítottak egy autót, mert információjukk szerint a  sofőr kapcsolatba volt hozható az unokázós csalások elkövetésével.  A kocsiban egy borítékban mintegy hétszázezer forintot találtak, amivel a járművezető nem tudott elszámolni – írja a police.hu.

Mire a sofőrt bevitték a kapitányságra, bejelentés érkezett arról, hogy egy idős asszonytól egy unokázós csaló pont annyi pénzt vett át egy borítékban, amennyit a rendőrök az autóban találtak.

Kiderült, a győri asszonyt vezetékes telefonján egy sírós hangú fiú hívta fel és az unokájának adta ki magát. Azt mondta, ételfutárként drogot szállított ki, amiről nem is tudott, de a rendőrök elfogták. Ezt követően egy női hang közölte az idős nővel, amíg nem fizet, az unokája őrizetben marad. Az aggódó nagymama összegyűjtötte a megtakarított pénzét, és átadta a lakásához érkező férfinak.

A nyomozók a 35 éves budapesti lakost csalás miatt őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik