Belföld

Deutsch: Karácsony egy percig sem dolgozik főpolgármesterként, hisztis Facebook-influenszert játszik

Mohai Balázs / MTI
Mohai Balázs / MTI

Karácsony Gergely főpolgármester teljesítményét értékelte legfrissebb Facebook-posztjában Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Szavai szerint „Karácsony Gergely 2014-ben valójában nem a kerületi önkormányzati választáson, hanem a baloldal miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult. Csakis ez a törekvése érdekelte, erről szólt az egész politikai akció.” Szerinte így is viselkedett aztán zuglói polgármesterként, „magasról tett a polgármesterségre (értsd: ő magas és vékony ). A budai kertvárosi lakásából még a ciklus végén is csak a Google Maps segítségével talált el Zuglóba.”

Posztjában nehezményezi, hogy Karácsony

aztán 2019-ben sem a fővárosi önkormányzati választáson, hanem a baloldal újbóli miniszterelnök-jelölti előválasztásán indult.És persze megint így is viselkedik, egy percig sem dolgozik főpolgármesterként. Csakis a személyes érvényesülése érdekli és Gyurcsány felkent embereként egy hisztis Facebook influenszert játszik.

Aláhúzva a leginkább a kormánypárti sajtóban pörgetett témát, Deutsch Tamás végezetül arról ír, hogy mindeközben Budapest kezd teljesen leamortizálódni, meglátása szerint „tényleg szinte mindenhol kosz, gaz, hajléktalanok, rendetlenség és persze ismét a Demszky-féle “világvárosi” lét elengedhetetlen kelléke, a reggeltől estig tartó dugók.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik